Soms kan het zo zijn dat je in je werk op een punt komt dat je behoefte hebt om met iemand te praten over je werk. Wellicht heb je feedback uit je team gekregen waar je mee aan de slag wil of merk je dat je moeilijk met feedback om kan gaan. Je loopt vast in je werk of vraagt je af of dit nog wel het werk is waar je blij van wordt. Deze en vele andere vragen kan je uitzoeken d.m.v. coaching. Coaching is werk gerelateerd, alhoewel je er niet aan ontkomt om op een wat diepere laag naar je zelf te kijken.

Bij individuele coaching vind ik het belangrijk dat de werkwijze aansluit bij jouw vraag en dat de doelen die je wilt bereiken van tevoren duidelijk omschreven zijn.

Ik bied je diverse tools aan die je kunnen helpen om op een actieve manier te reflecteren op jezelf om zo de veranderingen die je voor ogen hebt te realiseren.

Dit doen we door gebruik te maken van NLP-technieken, spellen, prikkelende vragen en je feedback te geven op wat ik zie gebeuren in het contact tussen ons. Dit alles gekoppeld aan je eigen casuïstiek en vanuit respect en de grenzen die jij aangeeft.